Home
Nieuws
Acties
Activiteiten
Klantenservice
Bestelstatus
Contact
Inloggen
Winkelwagen
0 artikelen
 
Welkom bij de specialist in taalstudieboeken   

Over Intertaal

Al sinds de oprichting in 1962 is Intertaal actief als leverancier, uitgever en importeur van actueel taalstudiemateriaal voor onderwijs en beroep. In de loop der jaren is Intertaal uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf waar ca. 25 professionele werknemers dagelijks actief betrokken zijn bij de verkoop en dienstverlening aan onze klanten. Intertaal mag zich inmiddels dan ook met recht dé taalspecialist in Nederland en België noemen.

Ons specialisme

Inhoudelijke kennis van het taalstudieproduct
Als taalspecialist stelt Intertaal zich ten doel u goed op de hoogte te houden van nieuwe uitgaven voor het taalonderwijs. U kunt, of u nu docent bent of cursist (of allebei!), met al uw vragen terecht bij onze goed geïnformeerde medewerkers (die veelal zelf één of meer vreemde talen spreken). Door onze intensieve contacten met binnen- en buitenlandse uitgevers alsmede de onderwijsmarkt zijn wij uitstekend op de hoogte van de wensen in de markt en het aanbod van de diverse uitgevers.

Kennis van de markt
Door intensieve contacten met binnen- en buitenlandse uitgevers hebben wij kennis gemaakt met de wijze waarop taalstudieproducten worden samengesteld. Het vele materiaal dat beschikbaar is, is helaas in veel gevallen niet ontwikkeld voor de Nederlandstalige markt. Wij hebben daarop de uitdaging aangenomen om voor deze markt uitgaven te bewerken of zelf te ontwikkelen. Inmiddels kent onze uitgeverij een fonds van meer dan 80 titels voor moderne vreemde talen. Het fonds is niet alleen opgebouwd uit communicatieve leergangen, maar ook uit aanvullend materiaal voor de deelvaardigheden, grammatica’s en materiaal voor woordenschatverwerving. De producten van uitgeverij Intertaal zijn tegenwoordig volledig afgestemd op het Europees Referentiekader.

Kennis van de gebruikersbehoefte
Onze jarenlange ervaring heeft zich ontwikkeld tot een gerichte dienstverlening aan de belangrijkste gebruikersgroepen van taalstudiemateriaal:

  • Volksuniversiteiten en taalinstituten, bedrijven en overheidsinstellingen
  • Taalcursisten, scholieren, studenten en particulieren
  • Taaldocenten
  • Nederlandse en Belgische boekhandelaren


Ons bedrijf

Uitgeverij Intertaal
Met leergangen voor Spaans, zoals Caminos en ¡Apúntate!, en Italiaans, zoals Allegro en Con piacere, is uitgeverij Intertaal uitgegroeid tot de toonaangevende uitgeverij voor taalstudieproducten. Het fonds van uitgeverij Intertaal bestaat momenteel uit meer dan 80 titels voor de volgende talen: Duits, Engels, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch, Latijn en Nederlands voor anderstaligen. Het fonds bevat naast communicatieve leergangen ook materiaal voor de deelvaardigheden, grammatica's en materiaal voor woordenschatverwerving. Een compleet overzicht vindt u in onze online catalogus.

Voor docenten die zich willen oriënteren op nieuwe producten hebben wij  een showroom in Almere met alle uitgaven van uitgeverij Intertaal. Indien u langs wilt komen bent u van harte welkom. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn dient u echter wel de dag en het tijdstip van uw komst aan ons door te geven, zodat wij de producten die u wenst in te zien alvast voor u klaar kunnen zetten.
Neemt u hiervoor contact op met onze uitgeverij: tel 036-5471640 / uitgeverij@intertaal.nl


Intertaal import
Sinds 1962 vertegenwoordigt en importeert Intertaal in Nederland en België taalstudieproducten van alle grote internationale taaluitgevers. Wij leveren deze internationale uitgaven aan onderwijsinstellingen, taaldocenten, particulieren en boekhandels in Nederland en België. Kijk hier voor een overzicht van de internationale uitgevers die door Intertaal vertegenwoordigd worden.

Wilt u meer informatie over de verschillende bedrijfsonderdelen van Intertaal en hun activiteiten? We nodigen u uit een kijkje te nemen op onze website. Hier maakt u in een paar muisklikken kennis met de wereld van Intertaal!

 

 

naar boven
copyright
disclaimer
site map
privacy
over Intertaal
vacatures
naar boven
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.